Obiad z dostawą – menu na 14-18 marca

0
288

Filet z piersi kurczaka w sosie śmietanowo-czosnkowym – zamów z dostawą do domu/firmy już dziś.

Na każdy dzień tygodnia mamy indywidualnie przygotowane menu, które zawsze w niedzielę wieczorem umieszczamy na naszej stronie: www.ubarborki.pl

W lewej kolumnie znajdują się propozycje dań na każdy dzień tygodnia. Z kolei w prawej kolumnie umieściliśmy dania, które są dostępne cały tydzień.

Zamówienie na posiłki przyjmujemy pod numerem telefonu: 22 428 19 08. Codziennie do godziny 10.00 istnieje także możliwość zamówienia posiłków drogą mailową pisząc na adres: catering@ubarborki.pl

Obiady przygotowujemy codziennie ze świeżych składniów, dlatego jest ryzyko, że jeśli danego dnia jakiś posiłek będzie cieszył się dużym powodzeniem, to może go zabraknąć. Warto zatem za wczasu pomyśleć o swoim lunchu 🙂

W tym tygodniu (14 – 18 marzec, tydzień nr 11) serwujemy między innymi takie przysmaki jak:

Pieczone w miodzie udko kurczaka, Kotlet schabowy po kowalsku, Eskalopki drobiowe w sosie kurkowym czy też Szaszłyk po turecku z pieprzem cayenne.

Czytaj całe menu na stronie: ubarborki.pl lub pobierz w formie PDF

wizytowka

O firmie U Barbórki:

ubarborki-logo-catering-x2Nasza firma powstała w 2008 roku. Pierwsza siedziba firmy miała miejsce w Przedsiębiorstwie Poszukiwań Nafty i Gazu przy ul. Lukasiewicza 11 w Wołominie. Tam też działał nasz bufet, który chętnie odwiedzali pracownicy pobliskich firm. Obiady serwowane przez naszą kuchnię cieszyły się tak dużym powodzeniem, że szybko po otwarciu bufetu ropoczęliśmy dostawy posiłków na terenie powiatu Wołomińskiego.

Trzecim z filarów naszej działalności (obok prowadzenia bufetu i dostaw posiłków) są usługi cateringowe dla firm i osób prywatnych. Zajmujemy się obsługą imprez typowo domowych (urodziny, chrzciny, rocznice itd) oraz firmowych (kongresy, szkolenia, bankiety).

W 2014 roku wybudowaliśmy i uruchomiliśmy kuchnię we własnym budynku w Kobyłce, przy ul. Nadmeńskiej 27A. Dzięki tej inwestycji zyskaliśmy zdolność obsługi większej ilości Klientów. Mimo wszystko staramy ciągle się rozwijać, aby sprostać rosnącym wymaganiom naszych Klientów – stawiamy więc na ciągły rozwój zarówno naszego personelu jak i posiadanego zaplecza kuchennego.

Z kolei przez cały tydzień (także w weekendy) świadczymy usługi cateringowe z profesjonalną obsługą kelnerską.